Contacts – Van Leersum

STUUR ONS EEN BERICHT

Vragen? Onze service nodig? Neem gerust contact met ons op.

  CONTACT

  Onze openingstijden
  Kantoor:
  maandag t/m vrijdag 08:00-17:30 uur

  Magazijn:
  maandag t/m vrijdag 07:00-16:30 uur
  zaterdag                      07:00-15:30 uur
  zondag                        08:00-11:00 uur (alleen afhalen)

  Routebeschrijving

  Van Leersum Dranken is gevestigd in het Haagse Forepark en wij zijn met de auto erg goed te bereiken. Klik hieronder voor de routebeschrijving. Ook met het openbaar vervoer zijn wij eenvoudig te bereiken. Je vindt ons op slechts 12 minuten lopen van Randstadhalte Forepark en station Ypenburg.

  A4 richting Amsterdam, direct na het Prins Clausplein neem je afslag Leidschendam (afslag 8), bij de stoplichten ga je rechtdoor richting Forepark, 1e rotonde rechtdoor, 2e rotonde linksaf (3/4 rond). Rij met de weg mee, in een bocht naar rechts. Rechtdoor, over een bruggetje en fietsenoversteek. Dan is er een afslag naar rechts (dit is de Moezel). Van Leersum Dranken ligt direct na de Moezel aan de rechterkant.

  A4 richting Den Haag, je neemt afslag Leidschendam-Wassenaar-Den Haag-Leidschenveen-Forepark (afslag 8), bij de stoplichten ga je rechtsaf (over A4) richting Forepark, bij de volgende stoplichten wederom rechtsaf, 1e rotonde rechtdoor, 2e rotonde linksaf (3/4 rond). Rij met de weg mee, in een bocht naar rechts. Rechtdoor, over een bruggetje en fietsenoversteek. Dan is er een afslag naar rechts (dit is de Moezel). Van Leersum Dranken ligt direct na de Moezel aan de rechterkant.

  A13 richting Den Haag, A4 richting Amsterdam, direct na het Prins Clausplein neem je afslag Leidschendam (afslag 8), bij de stoplichten ga je rechtdoor richting Forepark, 1e rotonde rechtdoor, 2e rotonde linksaf (3/4 rond). Rij met de weg mee, in een bocht naar rechts. Rechtdoor, over een bruggetje en fietsenoversteek. Dan is er een afslag naar rechts (dit is de Moezel). Van Leersum Dranken ligt direct na de Moezel aan de rechterkant.

  A12 richting Den Haag, neem afslag Nootdorp (afslag 5). Rechterbaan aanhouden en neem de eerste afslag op de rotonde, bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij de stoplichten rechtdoor. Bij de eerst volgende rotonde rechtsaf, dit is de Tiber. Net na de eerste straat links (Weser), ligt Van Leersum Dranken aan de linkerkant.