Assortiment – Van Leersum

ONS AANBOD

Wij bieden een compleet assortiment van zowel wijnen, bieren, gedistilleerd, frisdranken, zuivel, relatiegeschenken maar ook barbenodigdheden aan. Hiermee kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Wij zetten onze jarenlange ervaring in de horeca en de groothandelswereld in om jou als ondernemer volledig naar wens van dienst te kunnen zijn. Ons netwerk, bestaande uit goede contacten met leveranciers, biedt ons de mogelijkheid om precies te kunnen leveren waar jij naar op zoek bent! En onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij altijd een eerlijk, deskundig en persoonlijk advies kunnen en zullen geven.

ONZE WIJNEN

Omdat wij samenwerken met veel grote gerenommeerde wijnimporteurs in Nederland en wij zelf ook rechtstreeks wijnen importeren uit diverse delen van de wereld, beschikken wij over een groot assortiment wijn. Van vriendelijk geprijsde huiswijnen tot zeer exclusieve wijnen. Wij hebben met onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan op het gebied van wijn en we kunnen jou dan ook passend adviseren bij het opstellen van een wijnkaart voor jouw horecagelegenheid. Onze specialisten kunnen je adviseren over goede wijnspijs combinaties. Voor elke menukaart hebben wij wel een passende wijn in ons assortiment. Benieuwd naar onze wijnhuizen?

ONZE BIEREN

Als Bavaria agent voeren wij Bavaria, Swinckels en La Trappe bieren. Maar wij bieden uiteraard ook de bieren van andere grote brouwerijen aan. Van Heineken bier tot Duvel en van Weihenstephaner tot Corona. Net waar jij naar op zoek bent! Daarnaast bieden wij ook een hele range van speciaalbieren aan van kleinere brouwerijen. Denk aan lokale brouwerijen zoals Kompaan bier, Brouwerij het IJ en alle varianten van IPA bieren.

ONZE GEDISTILLEERDE DRANKEN

Uiteraard leveren wij het standaard assortiment aan gedistilleerde dranken, maar wist je dat wij ook over de mogelijkheid beschikken om speciale en misschien minder bekende dranken te leveren? Wij hebben namelijk direct contact met onze leveranciers en daardoor zijn de lijntjes kort. Maar ook voor de nieuwste trends op het gebied van gin of cocktails ben je bij ons aan het juiste adres. Jij vraagt, wij leveren!

ONZE FRISDRANKEN EN ZUIVEL

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment aan frisdranken. Van zowel het Coca Cola als het Vrumona assortiment, van Red Bull tot FeverTree, wij verzorgen het graag voor je.

Ben jij als (horeca)ondernemer op zoek naar het type horecafles, PETfles of misschien wel naar blik? Van Leersum Dranken heeft het allemaal op voorraad. Naast ons complete assortiment aan frisdranken zijn ook de meest gangbare zuiveldranken opgenomen in ons assortiment.

BARBENODIGDHEDEN EN MEER

Naast dranken voorzien wij jou ook graag van barbenodigdheden, denk aan bijvoorbeeld glaswerk, stirs, koelers et cetera. Ook hier helpen wij jou graag bij. Heb je voor een evenement één of meerdere tapinstallaties nodig of misschien ander evenementenmateriaal? Met onze uitgebreide leverancierscontacten kunnen wij jou daar uitstekend mee helpen. Wanneer je dit materiaal ruim van te voren bij ons bestelt zorgen wij dat alles goed is geregeld voor een geslaagd evenement.

RELATIEGESCHENKEN

Dat een verrassend geschenk meer zegt dan duizend woorden, zal geen verrassing zijn. Maar wist je al dat wij van Van Leersum Dranken je ook graag helpen met het realiseren van persoonlijke relatiegeschenken en kerstpakketten? Of je nu op zoek bent naar een smaakvolle (speciaal)biermand, een kistje met lekkere wijnen of een complete dranken- en delicatessenmand, wij regelen dit graag voor je. Wij denken graag met je mee om originele, betaalbare en unieke relatiegeschenken samen te stellen waarmee je jouw relatie of personeel kunt verrassen.